Kategorier
Blandat

Varierande tycke och smak om underkläder

Till vardags har tjejer och kvinnor mer eller mindre samma typ av snygga bhar på sig. De är enkla men trots det eleganta. men det finns tillfällen då man vill ha det där lilla extra, att verkligen underkläderna ska stå ut och verkligen fånga någons uppmärksamhet. Då går det inte att ha en vanlig slät snygg bh på sig.

Nedan listan vi olika typer av snygga bhar som du borde ha i din uppsättning av bysthållare.

Förslag på detaljer

Om någon av er som läser detta ryggar tillbaka lite och tänker att det där inte hör hemma med snygga bhar så är det fullt förståeligt. Det är inga extrema varianter men det är så klart inte för alla och därför vad som gör det unikt.

Nitar

Om det är något som är starkt förknippat med punk, hårdrock och metal så är det nitar. Men när det kommer till nitar på passande behåar så är det inte lika hårt som man kanske kan tro. Det är ganska polerat och snyggt även om det ger ett mycket rockigt intryck. Det finns snygga bhar som är helt täckta i platta nitar och även den spetsiga varianten. Sen finns det även varianter där det bara finns enstaka nitar som en del av utsmyckningen.

Former

Man tänker sig att snygga bhar ska se ut på ungefär samma sätt. Men det är egentligen fantasin som sätter stopp och inte möjligheterna. Därför finns det bysthållare som är utformade som två händer. Det ser därmed ut som att det är någon som verkligen håller bysten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *