Ökade tillgångar med push up kuddar

Det finns vissa tillfällen där man som kvinna behöver extra stöd i sin behå. Det kan kanske låta löjligt för män som inte är särskilt insatta i ämnet men är man som kvinna mån om sitt utseende är det viktigt att försöka göra det allra bästa av sina tillgångar. Att försöka hjälpa till lite extra på ett enkelt sätt där man känner att det är möjligt och rimligt. Ett av dessa enkla sätt är att använda sig av push up kuddar.

Push up kuddar är inlägg tillverkade antingen av en form av fast gelé eller silikon. De är formade så att de framifrån ser ut som en halv cirkel. Dessa inlägg läggs på den undre delen av bysten innanför behån. Detta gör att bysten får en fast undersida som ser naturlig ut och brösten fylls upp ovan på ett naturligt sätt. 

Ett extra lyft vid särskilda tillfällen

Så frågan är när man vill använda sig av dessa push up kuddar. Egentligen finns det inga begränsningar mer än eget tycke och smak. Men om det finns en chans att man ska klä av sig inför någon som man ska vara intim med kan de bli märkligt om två mjuka inlägg av silikon faller till golvet. Det kan bli en pinsam situation som de flesta klarar sig utan. Det många glömmer är att man även kan använda push up kuddar i sin bikini. Det är verkligen inte fel att försöka ge sig ett litet lyft i de situationer där man är som mest exponerad. Push up kuddarna kommer inte att dra blickarna till sig, det blir istället den förstärkta urringningen som kommer locka.

Home » Ökade tillgångar med push up kuddar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.