Kategorier
Blandat

Sport bh

Det är som om man automatiskt blir lite sportigare så fort man sätter på sig en sport bh. Ungefär som om behån skulle trolla bort alla de där dagarna när man valde att sitta framför TVn istället för att gå ut och röra sig, eller som om den skulle vara tillräckligt för att gottgöra för de där extra chipsen det blev när man väl satt där. Även om vi faktiskt aldrig tar oss så långt som till gymmet eller ut i motionsspåret så har vi ju i alla fall satt på oss en sport bh. Steg ett.

Inte bara bra för sport

Nu ska vi inte sticka under stol med att de flesta som köper en sport bh nog gör det med avsikten att använda den till sport och merparten håller nog faktiskt det där lilla löftet till sig själva. ”Nu ska jag börja röra på mig.” Plagget är perfekt för sport och idrott, eftersom att de håller behagen bekvämt på plats. Det spelar ingen roll hur stor byststorlek eller kroppsform man har – det finns en sport bh för alla. Med detta sagt så är det dock inte lag på att en sport bh måste användas till just sport. Med sin fantastiska passform så skulle man nästan vilja ha den på sig jämt.

Det är okej

Det är nog ganska okej ändå att köpa en sport bh med avsikten att använda den till sport, för att sedan istället bli sittandes i soffan med behån på. Huvudsaken är ju trots allt att vi mår bra och träna ska vi göra för att vi själva vill det. Inte för att vi tror att det är något vi måste göra. Hur som helst så kommer nog en sport bh väl till pass på något sätt, vad man än väljer att använda den till. De har betydligt många fler användningsområden än vad namnet antyder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *