Öppen bh

Att vara erotiskt eller porrigt klädd passar inte alla. Man behöver en liten gnutta mod och lite självsäkerhet. Väljer man dock att vara extra sexig till vissa tillfällen är en öppen bh ett måste. En öppen bh är som en vanlig bh fast utan kupor. Eller så har den ett transparent tyg framför brösten. Helt enkelt, den täcker ingenting. Precis så ska det ju vara ibland! Är man ovan vid att klä sig i denna type av underkläder kan det kännas lite obekvämt och läskigt. Men använder du bara en öppen bh så räcker det för att kunna förföra din partner. Du kan alltså matcha en öppnen bh med vanliga trosor. Självklart blir det extra kryddigt om du har ett par string eller hipsters i spets till.

Kul att vara annorlunda ibland

Efter åren kan det ibland hända att gnistan i sexlivet dör ut litegrann. Som tur är så finns det massor med olika sätt för att krydda till det igen. Underkläder är en sak som kan hjälpa till på traven. Det finns många olika sorters utmanande underkläder. Till exempel ett matchande spetsset i svart, eller spännande latex-underkläder. Om du bara vill ta ett litet steg räcker det med ett par sexiga string. Eller kanske till och med en fantastisk öppen bh.

Så länge du har lite självförtroende och mod så kommer denna typ av bh att ge din kropp ett sensuellt lyft. Det kommer att vara roligt och spännande att få pröva på lite annorlunda underkläder.

Välj olika sorter

En öppen bh finns precis som andra bh:ar i olika material och färger. Du kan välja en i spets för att fullända känslan, eller en mer neutral i bomull. Dessutom finns det förutom olika material även olika modeller. Till exempel en balkonettmodell. Denna typ av bh finns i nästan alla modeller som en vanlig, bara det att kuporna är borta så att brösten blottas.

Home » Öppen bh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.